Vés al contingut

L’Open Innovation Forum, programa que posa en contacte reptes plantejats per empreses amb grups de recerca de la BioRegió, ha celebrat la seva darrera sessió aquest desembre. Durant l’any hi han participat 15 empreses i 40 solucionadors i s’han produït 57 reunions per intentar donar una solució als 31 reptes plantejats.

Aquests reptes presentats per les empreses estan centrats en l’àmbit de la Salut i Ciències de la Vida, Alimentació, Química, Energia i Recursos, Sistemes Industrials i Mobilitat, i busquen la millora del producte o servei, la millora dels processos de desenvolupament,  l’oferiment de nous productes, la millora de la qualitat, ajuda amb la validació o el prototipatge i l’exploració de nous àmbits d’interès.

L’Open Innovation Forum té l’objectiu de connectar, mitjançant una plataforma de matchmaking, empreses que volen innovar i centres de recerca que puguin impulsar aquesta innovació. El programa busca accelerar la transferència de coneixement i tecnologia a la societat mitjançant la connexió entre els diferents agents del sistema.

Aquesta iniciativa està impulsada per Biocat, la Fundació Bosch i Gimpera, el Parc d'Investigació de la UAB, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la UPF Ventures i el CIT-UPC. També hi col·laboren la Unió Europea i els Fons Europeu de Desenvolupament Regional, i ajuden a identificar empreses i reptes l’ICMAB (CSIC), l’Institut de Recerca en Biomedicina (IRB), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Girona, la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Rovira i Virgili (Fundació URV), el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), la Xarxa d’Innovació Alimentària, i la XRES4S.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.