Vés al contingut

Un total de 33 empreses i entitats catalanes participan a  BIO-Europe 2017, la conferència de partnering més gran d'Europa dedicada a la indústria biotecnològica mundial, organitzada per EBD Group. La fira, que se celebra cada any de manera rotativa a una ciutat europea, té lloc a Berlin del 6 al 8 de novembre i aplega més de 3.800 assistents de més de 60 països, que representen més de 2.000 empreses.

En concret, hi participen set biotecnològiques catalanes de teràpies i diagnòstics (Ability Pharma; Genmedica Therapeutics, GP Pharm, Oryzon Genomics, Peptomyc, Spherium Biomed i Thrombotargets); vui companyies biotecològiques de serveis R&D (Anapharm Bioanalytics, Anaxomics Biotech, Biokit, Intelligent Pharma, Lebsa, Mind the Byte, Molomics i ProteoDesign); tres entitats (Biocat, l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya - IBEC i la Universitat Autònoma de Barcelona); dues entitats de capital risc (Ysios Capital i Caixa Capital Risc); nou farmacèutiques (Almirall, Esteve, Ferrer Internacional, Gebro Pharma, Kern Pharma, Laboratorios Menarini, Laboratorios Rubió, LACER i Reig Jofre); tres empreses de serveis professionals i consultoria (Asphalion, Alira Health i Genesis Biomed) i l’empresa de tecnologies mèdiques Transplant Biomedicals.

A més del partnering, BIO-Europe ofereix workshops, panells, presentacions d'empresa i una zona d'exposició.

 

Activitats d’internacionalització amb Biocat

Dins de BIO Europe, Biocat disposa d'un espai a l'estand del projecte europeu bioXclusters plus (número 31), compartit amb els altres 3 clústers europeus líders en biotecnologia i salut (BioM, BioPMed and Lyonbiopole), on les empreses de la BioRegió de Catalunya poden difondre el seu material i conèixer les iniciatives de bioXclusters plus per l'aterratge a mercats extrangers (EE.UU., Canadà, Corea del Sud, Xina, Brasil).

Biocat, en el marc dels projectes europeus Boost4Health i bioXclusters plus, organitza diverses activitats a BIO-Europe Berlin. Així, el dia 6 es celebra la “Boost4Health networking and pitching session, on les pimes de les regions Boost4Health tindran un minut per mostrar les seves innovacions en una sessió combinada amb un cafè networking per intercanviar dades de contacte amb la resta de participants.

Durant la sesió es presenten també els serveis que Boost4Health ofereix a les pimes, com ajudes financeres per incentivar la col·laboració transnacional, i un marketplace de serveis de validació.

També el dia 6 té lloc “Global Gateways”, activitat organitzada per bioXclusters plus per comprendre millor els serveis d'internacionalització del projecte, que inclouen soft landing i recerca i identificació de possibles socis, així com facilitar el desenvolupament de la investigació i les relacions comercials al voltant del món.

El dia 7 es celebra Startup Slam, competició de pitching  que ofereix a emprenedors en les àrees de les ciències de la vida i la salut la possibilitat de presentar la seva empresa a BIO-Europe. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.