Vés al contingut

“Apropa’t al pacient final per conèixer les seves necessitats reals”

Isaac Cano

CEO de Health Circuit

Llicenciat en Informàtica i doctor per la Universitat de Barcelona. Va començar a col·laborar en la comunitat de recerca a l'Institut d'Investigació en intel·ligència artificial i va ser docent a la Universitat de Barcelona. Actualment, està aplicant l'anàlisi predictiva i l'aprenentatge automàtic en el context de la transformació de la Salut Digital a l'IDIBAPS i a l'Hospital Clínic de Barcelona, i ho combina amb la direcció de Health Circuit.

Isaac Cano va fundar Health Circuit el 2021, una startup que ha desenvolupat la plataforma digital PreHab de prevenció preoperatori i personalitzat per millorar els resultats de les intervencions i reduir les complicacions postoperatòries, la durada de l'estada hospitalària i l'ús de recursos assistencials.

Health Circuit forma part de Surgifit, una iniciativa de l’Hospital Clínic que ofereix un programa personalitzat d’acompanyament per als pacients de cirurgies majors durant les 4 setmanes prèvies a la intervenció per tal de reduir l’aparició de possibles complicacions. A més, aquest any, la companyia ha rebut finançament de la línia Startup Capital d’ACCIÓ, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que busca impulsar empreses tecnològiques catalanes creades durant la pandèmia.

En aquesta entrevista, Isaac Cano ens explica per què va decidir ser emprenedor i com està sent la seva experiència, les decisions més importants que ha hagut de prendre, i els següents passos que farà l’startup.
 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.