Vés al contingut

"Durant la creació de l’empresa s’ha de ser flexible i adaptar-se als canvis"

Maziar Ahmadi

CEO i cofundador d'Imaz Technology

Doctor en Sistemes electrònics, micro/nanofluídics i lents líquides per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), compta amb més de 10 anys d’experiència com a investigador i enginyer. El 2020 decideix crear IMAZTECH, feina que combina amb ser professor associat de la UPC.

L’EU-OSHA (Agència Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball) ha advertit que els trastorns musculoesquelètics (TME), males postures, moviments repetitius, transport de càrregues pesades entre altre, són la malaltia professional més freqüent a Europa. 

Per aquest motiu, Maziar Ahmadi va crear el 2020 IMAZTECH, una startup que ha desenvolupat MAXSENS, una solució preventiva i protectora dels riscs laborals, trastorns i lesions de les extremitats superiors. El dispositiu està format per 10 sensors que recullen dades a temps real i ofereix recomanacions posturals per evitar lesions de manera eficaç i ràpida.

En aquesta entrevista, Maziar Ahmadi, cofundador i CEO de l’empresa ens explica com d'una experiència personal va detectar una necessitat no resolta, perquè va decidir crear l'empresa i quedar-se a Barcelona i que vol aconseguir els pròxims anys.
 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.