Vés al contingut

"Hem d'entendre que ara la sanitat és una qüestió de dades"

Pol Ricart

Fundador i CEO de Medbrain

Doctor en medicina per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), ha sigut neurocirurgià al NHS Trust (Londres) fins el 2022 quan decideix fundar Medbrain.

Més de 4.000 milions de pacients de països amb pocs recursos no tenen accés a un sistema de diagnòstic bàsic. Medbrain, la startup creada per Pol Ricart el 2022, ofereix un diagnòstic clínic fiable (precisió >83%) si no es disposa de proves diagnòstiques.

L’empresa ofereix al personal sanitari diferents vies clíniques adaptades als recursos dels que disposen, que proporcionen un diagnòstic precís i un tractament personalitzat en menys de 5 minuts

A l'última edició del 4YFN, Medbrain va ser una de les 20 empreses presents a l’espai coordinat per ACCIÓ, Biocat i AQuAS.

En aquesta entrevista, Pol Ricart ens explica per què va prendre la decisió de deixar la seva feina a l'hospital per emprendre, com va aconseguir formar un equip que tingués coneixements mèdics i tecnològics i quins són els següents passos per fer arribar la tecnologia a l'escenari clínic.
 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.