Vés al contingut

"Rodeja't de gent que sàpiga més que tu"

Max Hardy-Werbin

Fundador i CEO de Trialing

És doctor en biomedicina per la Universitat de Barcelona i llicenciat en medicina per la Universitat de Màlaga. Va ser oncòleg i investigador a l’Hospital del Mar durant més de 5 anys, fins el 2021 quan decideix fundar Trialing.

Trialing és una startup creada el 2021 que neix amb l’objectiu d’oferir a tots els pacients les mateixes oportunitats pel que fa a l’accés als últims avenços en tractaments mèdics.

L’empresa ha desenvolupat una plataforma dirigida als professionals de la salut per ajudar-los a trobar fàcilment l’assaig clínic més adequat pel seu pacient i amb la possibilitat de contactar directament amb l’investigador i evitar els intermediaris.

Trialing va ser una de les 10 startups catalanes que va viatjar a Israel en el marc de la missió empresarial BIOMED ISRAEL organitzada per ACCIÓ i BIOCAT amb la col·laboració de Inveniam.

En aquesta entrevista, Max Hardy-Werbin, CEO de Trialing ens explica com d’important ha estat crear un bon equip fundador, com va convertir una idea en empresa i quins són els objectius de la startup per als propers anys.
 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.