Vés al contingut

"El 95% de totes les teves pors són falses"

Pol Solà-Santos

Cofundador de Vincer.ai

Màster en enginyeria Biomèdica per la Universitat de Barcelona, ha sigut durant més de 6 anys analista bioinformàtic al CREB UPC. El 2020 decideix fundar Vincer.ai juntament amb Alexandre Perera-Lluna.

Vincer.ai és una spinoff de digital health del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica de la UPC (CREB UPC) que ha desenvolupat una plataforma d’auditoria basada en algoritmes que ajuden a certificar la qualitat dels productes sanitaris que utilitzen la intel·ligència artificial. L’objectiu d’aquesta plataforma és quantificar els riscos que puguin sorgir i garantir la solidesa i la fiabilitat dels sistemes que inclouen intel·ligència artificial.

Pol Solà-Santos, cofundador de Vincer.ai, va participar el 2021 a la quarta edició de CRAASH Barcelona, el programa d’acceleració de Biocat i al Caixa Impulse Validate de la “Fundació la Caixa”.

En aquesta entrevista ens explica com va començar i perquè va decidir emprendre, la importància de crear un bon equip i que tots estiguin involucrats en el projecte i quines han estat les decisions més importants que han pres.
 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.