Vés al contingut

“És important entendre primer el problema abans de centrar-se en la solució”

Stephen Dunne

Chief Product Officer de Koa Health

Llicenciat en física i amb més de 20 anys d'experiència en el món de la innovació tecnològica, el 2016 s’uneix al laboratori de projectes disruptius de Telefónica, on quatre anys més tard es crea Koa Health.

Koa Health és una spinoff de Telefònica que ofereix solucions digitals per al benestar mental. És la digital health que més inversió ha aixecat a la BioRegió i a la resta d’Espanya, després que tanqués una ronda de finançament de 30 milions d’euros (dividida entre 2020 i 2021). 

La companyia disposa de dos productes: Koa Foundations, una aplicació que ajuda les organitzacions a donar suport als empleats amb una biblioteca d'activitats i Koa Mindset, la solució per a pacients amb ansietat que els ajuda a controlar aquesta patologia. Ambdós productes utilitzen la tecnologia digital per adaptar-se als símptomes i les característiques personals dels usuaris. Koa Health és una de les 30 digital therapeutics de la BioRegió. 

En aquesta entrevista, Stephen Dunne, Chief Product Officer de Koa Health explica què el va portar a emprendre, els millors consells que li van donar, i els objectius que té la companyia per als propers anys.

 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.