Vés al contingut

"La idea de ser emprenedora va començar amb un viatge al voltant del món"

Flavia Wahl

Cofundadora d'iBreve

Flavia Wahl va estudiar un Màster en Business enfocat en psicologia i té més de 10 anys d'experiència en tecnologia i salut digital. Abans de fundar iBreve, va treballar per a Google a Dublín i Boston. Ha guanyat el Premi al Millor Jove Emprenedor d'Irlanda, a Dublín, i la revista Forbes va distingir la seva empresa entre les 50 millors startups disruptives de healthtech dirigides per dones.

iBreve desenvolupa solucions centrades en la prevenció i promoció d'una vida saludable. L'empresa va ser fundada per dos ex empleats de Google amb un objectiu: crear un món lliure de malalties relacionades amb l'estrès. La nova tecnologia portàtil d’iBreve, pendent de patent, analitza els patrons respiratoris en temps real, permetent aplicacions de mercat per a la reducció de l'estrès, el monitoratge remot i el maneig de malalties cròniques. iBreve va ser un dels projectes europeus escollits per participar a la 1a edició de CRAASH Barcelona, ​​el programa d'acceleració organitzat per Biocat en col·laboració amb el CIMIT (Boston) que forma part dels programes de bootcamp dirigits per EIT Health (Biocat va iniciar a principis de 2020 la 3a edició de CRAASH Barcelona. Pots llegir aquí l'experiència d'iBreve a CRAASH Barcelona). Flavia Wahl és la cofundadora d’iBreve.

 

Per què vas voler ser emprenedora?

Sempre m'ha apassionat resoldre problemes complexos i assumir responsabilitats, però tot va començar amb un viatge al voltant del món, concretament a l'Índia. El meu cofundador i jo estàvem fascinats veient com la gent integrava els exercicis de respiració en les seves rutines diàries, cosa que va despertar la nostra inspiració per portar aquest coneixement al món occidental. La validació mèdica i científica ens va portar a treballar juntament amb hospitals de renom. Google ens va equipar amb habilitats per liderar un negoci tecnològic, arribar a clients internacionals i una xarxa única. Aleshores vam començar la missió d’iBreve: facilitar la prevenció i millorar el benestar.

 

Quina ha estat la decisió estratègica més important que has pres fins ara?

La meva decisió més important va ser crear una empresa global. Si fundes una empresa com la nostra, ets internacional des del dia 1. Això és genial, però també desafiant al mateix temps.

 

Quin és el millor consell que t'han donat?

"Pots aconseguir tot el que et proposis".

 

I ara què? Quines fites t'has marcat assolir a curt termini?

Ara estem buscant socis estratègics internacionals, tant metges com comercials. Si estàs interessat en treballar a iBreve, posa't en contacte amb nosaltres al nostre lloc web!

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.