Vés al contingut

"La millor part de ser emprenedor és la capacitat de crear del no-res"

Gabriela Jiménez Valerio

CEO d’Angiotheragnostics

Gabriela Jiménez Valerio, és CEO d’Angiotheragnostics. Té una sòlida formació científica en biologia molecular i disposa de coneixements en desenvolupament de negocis. A més, assegura que disposa de la capacitat per “identificar oportunitats d’innovació i aportar noves fonts de valor a la societat”.

Angiotheragnostics és un projecte de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) centrat en el desenvolupament de noves classes de fàrmacs i biomarcadors per prevenir la resistència terapèutica al càncer. De fent, estan desenvolupant un tractament anticancerigen de primera classe amb el biomarcador de selecció del pacient per seleccionar amb precisió les persones que podrien beneficiar-se d’una teràpia nova.

L’emprenedora va participar a la darrera edició de CRAASH Barcelona, el programa d’acceleració de Biocat, que aquest mes de juny ha tancat el període d’inscripció per a l’edició d’enguany. CRAASH Barcelona 2021 començarà el proper mes de setembre.

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.