Vés al contingut

“S’ha d’invertir temps en conèixer l’equip per evitar discrepàncies que afectin a l’empresa”

Esther Riambau

Cofundadora i CEO d'Oniria Therapeutics

Llicenciada en biologia i bioquímica i màster en Administració i Direcció d'Empreses (MBA). És cofundadora i CEO d'Oniria Therapeutics i cofundadora i membre del consell d'administració de Gate2Brain. El seu lema? “La meva formació és en transferència de tecnologia, però el meu cor està amb les startups”.

A finals del mes de març, la Vall d'Hebron Institut d’ Oncologia (VHIO), la Universitat de Barcelona (UB) i ICREA posaven en marxa Oniria Therapeutics per eliminar les cèl·lules tumorals persistents. En concret, la nova spin-off, que ha comptat amb el suport econòmic de la Fundació ”la Caixa”, l’Associació Espanyola contra el Càncer i l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) centra els esforços en el desenvolupament de teràpies per eliminar les cèl·lules tumorals persistents que resisteixen els tractaments convencionals i que són responsables de les recaigudes i de la progressió dels pacients a fases més avançades de la malaltia. 

Hem parlat amb l’Esther Riambau, directora general del projecte, qui ha explicat la seva trajectòria com a emprenedora, com es va incorporar al projecte, la importància de conèixer bé l’equip i els reptes d’Oniria Therapeutics en un futur immediat. L’spin-off busca finançament per poder escalar el projecte. 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.