Esteu aquí

Tech Spirit Barcelona 2021

Data d'inici de l'activitat:  22.11.2021
Data de fi de l'activitat:  23.11.2021

Organitza: 

Tech Barcelona

Col·labora: 

Acció Catalonia Trade & Invest (Generalitat de Catalunya), Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, CaixaBank, Adevinta, Cambra de Comerç de Barcelona, Biocat, EATRIS Plus, Consorci Zona Franca, DENTSU, Departament de Polítiques Digitals, DWF-RCD, LLYC, Port de Barcelona, The Knot Worldwide, Wayra, La Vanguardia. 

Lloc: 

Llotja De Mar, Barcelona

Tech Spirit 2021

Tech Spirit Barcelona es consolida com un esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb una visió global. La trobada, que es durà a terme els dies 22 i 23 de novembre a la Llotja de Mar de Barcelona, és una demostració de l'energia de l'ecosistema digital i tecnològic de la ciutat de Barcelona. 

Tech Barcelona, l'associació privada sense ànim de lucre que agrupa més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i vertebra l'ecosistema digital i tecnològic de Barcelona, lidera de nou l'organització d'aquest esdeveniment, amb ACCIÓ, l'agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l'empresa, com partner principal; el suport del Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa; la col·laboració de Cambra de Comerç de Barcelona i de les principals empreses de l'ecosistema.

Biocat és Spirit Partner de la trobada i el dia 22 de novembre organitza dues sessions en el marc de la digitalització del sector salut (Adevinta Stage), des de la vessant de la IA i la seva capacitat transformadora en el sistema, la indústria, la medicina personalitzada o els assajos clínics. Les sessions comptaran amb ponents internacionals del sector (IBM, Novartis, Veristat) i experts del projecte EATRIS Plus, líders del consorci europeu EATRIS+, que col·laboren en aquest acte.

Digital tech disruption: Is the health industry ready?

Sessió 1-  22/11 10.00h. Adevinta Stage

Transforming healthcare with AI

Introducció i moderació de la sessió - Montse Daban, Scientific Director, Biocat

  • Angela Spatharou (online), Senior Partner GBS Healthcare & Life Sciences, UKI & Lead, GBS Healthcare & Life Sciences, EMEA – IBM Services and Member of the EIT Health Supervisory Board​
Sessió 2 -  22/11 10:20h.  Adevinta Stage

Taula Rodona: "How AI will impact in Healthcare? Is AI a technology driver enough to transform? Is a more Personalised medicine the outcome?"

Moderadora del debat - Montse Daban, Scientific Director, Biocat

  • Gary Saunders, Data Director (online) - EATRIS: Digital health in personalized medicine
  • Mariska van der Heijden, VP European Sales – Veristat: Decentralised clinical trials
  • Cesar Velasco, Head of Innovation – Group Novartis: Health ecosystem transformation, AI as an enabler
  • Angela Spatharou (online), Senior Partner GBS Healthcare & Life Sciences, UKI & Lead, GBS Healthcare & Life Sciences, EMEA – IBM Services and Member of the EIT Health Supervisory Board

Més informació:

Activitat organitzada per:

 

Amb el suport de:

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31