Vés al contingut

Compte enrere per a l’esdeveniment d’startups més gran del món! Enguany, el 4YFN arriba a la seva desena edició i ho fa amb grans novetats per al sector salut. Per una banda, el programa oficial inclourà una agenda dedicada al digital health els dies 26, 27, 28 i 29 de febrer i, per l’altra, l’espai d’exhibidors també tindrà habilitada una zona diferenciada de digital health al Hall 8.0, annexat al Mobile World Congress 2024. 

En aquest espai d’exhibidors, els diferents agents que conformen l'ecosistema d'innovació de la salut a Catalunya disposaran, per primera vegada, d’un pavelló conjunt. Biocat, juntament amb TIC Salut Social, i en col·laboració amb ACCIÓ, Generalitat de Catalunya, l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS), la Unió Catalana d’Hospitals, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), l’Associació Catalana d’Enitats de Salut (ACES), Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) i la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya (M4Social) lideraran el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion. El pavelló acollirà 12 startups en l'àmbit de les ciències de la vida que donaran a conèixer les seves solucions i serveis innovadors.

Les presentem a continuació:

 • Abzu Barcelona: Solucions d'Intel·ligència Artificial (IA) per a farmàcia i biotecnologia, que acceleren el descobriment i el desenvolupament de fàrmacs mitjançant una anàlisi eficient de les dades, potenciant la innovació en teràpies d'ARN i medicina personalitzada.
   
 • Biel Glasses: Ulleres intel·ligents per a persones amb baixa visió (LV) que utilitzen la informàtica espacial (robòtica, IA i realitat mixta) per millorar la percepció d'obstacles i altres riscos de mobilitat, augmentant la seva autonomia personal.
   
 • Biosfer Teslab: Solucions avançades en metabolòmica per RMN per al diagnòstic clínic, la investigació científica i el benestar personalitzat. Test de lipoescala per al diagnòstic i seguiment de malalties cardiovasculars.
   
 • Bsure Medical: Solucions per garantir un ús segur i informat dels implants per a metges i usuaris d'implants. Els dos primers productes són 2 proves d'ADN per determinar el risc de complicacions amb farciments i implants mamaris.
   
 • Flomics Biotech: Biòpsia líquida polivalent, capaç de detectar el càncer fins i tot abans que apareguin els primers símptomes. La prova combina la genòmica amb l'aprenentatge automàtic, tot d'una mostra de sang.
   
 • Mefood Omics: Empresa de nutrició personalitzada que combina òmics, intel·ligència artificial (IA) i big data per oferir solucions a mida que milloren la salut i el benestar individuals.
   
 • Methinks Software: Un programa per ajudar a predir els accidents cerebrovasculars, proporcionant suport a la decisió per al tractament que salva vides i reduint el temps fins al tractament.
   
 • Nanodecal: Una prova de diagnòstic ràpid per detectar una superbacteria respiratòria per prevenir la infecció crònica.
   
 • Time is Brain: l’empresa treballa en la monitorització cerebral en temps real per gestionar i tractar pacients amb ictus agut.
   
 • Trialing Health: L'electrocardiograma d'ictus que permet la identificació i l'avaluació en temps real dels pacients amb ictus, la qual cosa, en última instància, condueix a decisions de tractament més ràpides i a millors resultats dels pacients.
   
 • YASYT: Solucions d'assistència mitjançant robots socials, dispositius intel·ligents i IoT. També ofereix una línia de serveis dedicada a la IA, web3.0 i transformació organitzativa en el sector sanitari i social.
   
 • Zoundream: Sistema personalitzat per identificar i traduir els plors dels nadons per detectar patologies i comportaments anormals.
   

Aquestes empreses han estat les finalistes d’una convocatòria pública i oberta que va comptar amb la participació de més d’una trentena d’startups de la BioRegió de Catalunya. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.