Vés al contingut

BIO-Europe Spring l'edició de primavera del congrés de partnering més important que es fa a Europa de la indústria biotecnològica i farmacèutica, es va celebrar a Barcelona del 18 al 20 de març del 2024 de manera híbrida: presencial al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i en format virtual. 

L'esdeveniment, d'àmbit i focus internacionals, va reunir a més de 3.100 executius destacats d'arreu del món i va organitzar més de 19.000 reunions de partnering amb l'objectiu de posar en contacte a líders del món acadèmic, empreses de nova creació i empreses tecnològiques en fase d'expansió amb inversors i entitats farmacèutiques. També van tindre lloc diverses taules rodones, presentacions i exposicions, entre altres activitats.

L'estand Barcelona BioRegion of Catalonia

Biocat va liderar el Comitè Amfitrió Regional, juntament amb la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, i que va incorporar a la delegació cinc gestores de capital risc especialitzades (Asabys Partners, Alitah Bioventures, Invivo Capital, Inveready i Ysios Capital) i dues associacions sectorials estatals: AseBio i Itemas.

A més, en aquesta edició, la BioRegió de Catalunya va comptar amb un pavelló propi al centre de l'espai expositiu (estand #20). A banda d'un ampli programa de conferències especialitzat, també hi va haver recepcions de networking en espais singulars de la ciutat. 

Consulta el programa

BES
BES
BES

BES 2024 en xifres

0

delegats

0

empreses

0

països

Comité Amfitrió 2024

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.