Vés al contingut

BIO-Europe Spring és l'edició de primavera del congrés de partnering més important que es fa a Europa de la indústria biotecnològica i farmacèutica. Barcelona acollirà la pròxima edició, que se celebrarà del 18 al 20 de març del 2024 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). 

EBD, l’entitat organitzadora d’aquest congrés referent en el partnering especialitzat en indústria biotecnològica i farmacèutica, ha escollit per quarta vegada Barcelona com a ciutat amfitriona de la BioEurope Spring 2024. L’esdeveniment s’havia de celebrar el 2021 a la ciutat, però finalment degut a la Covid-19 es va dur a terme en format digital. 

Aquest 2024 la BioRegió de Catalunya comptarà amb un espai propi al centre de l'espai expositiu. A banda d'un ampli programa de conferències especialitzat, també hi haurà recepcions de networking en espais singulars de la ciutat. 

La jornada reunirà més de 3.700 executius destacats d'arreu del món i organitzarà més de 20.000 reunions de partnering amb l'objectiu de posar en contacte a líders del món acadèmic, empreses de nova creació i empreses tecnològiques en fase d'expansió amb inversors i entitats farmacèutiques. També tindran lloc diverses taules rodones, presentacions i exposicions, entre d'altres activitats.

Les reunions de partnering presencials tindran lloc durant la conferència celebrada a Barcelona, del 18 al 20 de març, mentre que el 26 i 27 de març se celebraran reunions de partnering en format online, un model de participació que també inclourà accés al contingut, com per exemple taules rodones o presentacions d'empreses, fins a quatre setmanes abans del partnerning digital. Consulta en el següent enllaç més informació sobre el congrés, així com les diferents opcions de registre al Bio-Europe Spring 2024:

Més informació

Descomptes per empreses de la BioRegió

Si ets una organització de la BioRegió de Catalunya, disposes d’un 17% de descompte utilitzant el codi VIP BES24BIOCAT17 per accedir a les diferents tipologies d'entrades:

 • All-access (Presencial + digital):
  • 2.595 EUR abans de l'1 de desembre de 2023. S'amplia aquesta data límit per a organitzacions de la BioRegió fins al 20 de desembre.
  • 2.795 EUR abans del 31 de gener de 2024
  • 2.995 EUR abans del 29 de febrer de 2024
  • 3.295 EUR abans del 15 de març de 2024
  •  3.495 EUR in situ
 • Digital pass: 2.495 EUR
 • Pre-Revenue Biotech and Academia offer (5 for 1 offer): registra la primera persona pel preu complet i porta un/a company/a més a la conferència presencial i fins a tres companys/es més a la conferència digital sense càrrec addicional. Tots els criteris es detallen aquí.

Recorda que el codi de descompte s'ha d'introduir al camp d'observacions al registrar-te i que cap descompte s'aplicarà retroactivament.

Descomptes en el registre com a Young Innovator Company

Si ets una startup de la BioRegió de Catalunya, disposes d'una tarifa especial de 595 EUR + IVA si compleixes les següents condicions:

 • Ser pre-revenue
 • Tenir menys de 3 anys d'antiguitat
 • Tenir menys de 10 empleats
 • Estar desenvolupant teràpies o diagnòstics per als quals la jove empresa posseeixi la propietat intel·lectual o posseir la propietat intel·lectual d'una tecnologia de plataforma utilitzada per al disseny o el descobriment de fàrmacs o ser investigador en una universitat, hospital o institut de recerca 

Si compleixes totes aquestes condicions, pots sol·licitar la teva tarifa aquí, indicant que formes part de la "Delegació Biocat".

BES 2023 en xifres

0

delegats

0

empreses

0

països

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.