Vés al contingut

Estimular la reflexió sobre quina ha de ser la contribució de cadascú a l’hora de mantenir informada a la població en temes de salut i atenció sanitària és l’objectiu principal del nou quadern de la Fundació Grífols.

Sota el títol Ética de la comunicación corporativa e institucional en el sector de la salud, diversos professionals del sector posen per escrit les seves recomanacions i punts de vista sobre les consideracions ètiques relacionades amb la informació sanitària que transmeten les institucions i corporacions en l’àmbit de la salut.

Aquest quadern, presentat per Vladimir de Semir, director del Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental UPF, és el resultat d’un seminari organitzat per la Fundació, en el qual Josep Maria Carbonell, decà de la Facultat de Comunicació de la Blanquerna i  Marc de Semir, responsable de Comunicació Corporativa de la Fundació Bertelsmann varen ser els ponents principals.

D’aquesta manera, Carbonell presenta en la publicació “deu aspectes d’ètica aplicada a la comunicació corporativa en el sector de la salut a la pobresa, a la fam i a l’aparença de progrés. Marc de Semir aborda el tema de “l’ètica com a valor intrínsec en la pràctica de la comunicació corporativa en l’àmbit de la salut”.

En l’elaboració d’aquest quadern també han participat altres professionals del sector com Adela Farré, directora de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals de Biocat, Lucile Danglas, Research Assistant al Center for Research in Healthcare Innovation Management de IESE o Berta Ortiga, subdirectora gerent de l’Hospital Universitari de Bellvitge, entre d’altres que han volgut fer les aportacions que creuen necessàries per a intentar informar adequadament en l’àmbit de les ciències de la vida.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.