Vés al contingut

“Cal estar disposat a rebre crítiques, però sense perdre de vista el teu objectiu”

Francesca Domenech Wuttke

CEO i Fundadora de Nen

Doctora en Farmacologia per la Facultat de Ciències Mèdiques de Weill Cornell (Nova York) i graduada en Biologia i Societat per la Universitat de Cornell (Nova York). Compta amb una àmplia experiència en el desenvolupament de fàrmacs i en atenció sanitària, tant als Estats Units com a Europa. Ha treballat en diverses organitzacions, accelerant i incubant startups, dirigint inversions europees i fent transaccions de fusions i adquisicions de dispositius mèdics i farmacèutics.

Al febrer de 2022, Francesca Domenech decideix fundar Nen, una plataforma per ajudar a nens i nenes amb càncer, una patologia que afecta a 500.000 infants d’arreu del món. Amb un enfoc lúdic, la solució aborda el maneig del dolor, alhora que avalua, tracta i ofereix informació continuada en funció del recorregut que realitzen les criatures per la plataforma.

La solució vol oferir també una sèrie de serveis integrats adreçats a les famílies on poder aprendre sobre el control del dolor, la gestió emocional i suport, i obtenir dades sobre l'evolució dels infants. A més, inclou un cercador d'assajos clínics personalitzats.

En aquesta vídeoentrevista, l’emprenedora explica la intenció de tancar a finals d’any una ronda d'inversió de 10 milions d'euros que els hi servirà per desenvolupar el prototip i realitzar la validació clínica dels mòduls de dolor i salut mental de la plataforma. 
 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.