Vés al contingut

"De vegades l'impossible només arriba més tard"

Meritxell Teixidó

CEO i CSO de Gate2Brain

Doctora en Ciència dels Pèptids i Algoritmes Genètics per la Universitat de Barcelona (UB), on també es va llicenciar en Química i on va fer un Màster de Química Orgànica i Ciència de Pèptids. Al juliol del 2020 crea Gate2Brain després d’exercir com a científica associada de recerca a l’IRB Barcelona durant més de 14 anys.

Constituïda el 2020, Gate2Brain és una spinoff que es basa en una novedosa tecnologia per a transportar fàrmacs al cervell. La companyia, sorgida de l’Hospital de Sant Joan de Déu (HSJD), la Universitat de Barcelona (UB) i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona), ha desenvolupat un nou producte per transportar els fàrmacs corresponents fins al cervell i poder combatre així diferents malalties cerebrals. 

Meritxell Teixidó, CEO de Gate2Brain comparteix en aquesta entrevista el motiu pel qual va decidir emprendre, què ha après durant aquests dos anys davant de la companyia i les next steps de l’startup. Com a curiositat, l’emprenedora ha estat guardonada recentment amb el premi #WomenStartupAwards a la categoria d’Inspiració. 
 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.