Vés al contingut

"El més important és seguir endavant i aprendre de les decisions, encara que hagin estat errònies"

Gisela Lorente Marina

Chief Scientific Officer (CSO)

És doctora en biomedicina per la Universitat de Barcelona amb més de 8 anys d'experiència com a investigadora científica en l'àmbit del càncer. Ha treballat com a responsable de la cartera d'innovació i transferència de tecnologia a l'IDIBELL, on va poder formar part de la creació d’Aptadel Therapeutics.

Aptadel Therapeutics és una spin-off preclínica co-fundada pel Dr. Óscar Martínez-Tirado, l’IDIBELL i la Fundació Alba Pérez, a finals de 2020. Es caracteritza per desenvolupar una nova plataforma de teràpia dirigida contra el càncer, fent ús de la tecnologia RNA Aptamer.

A principis del 2021 va aconseguir aixecar una ronda d’inversió d’1,7 milions d’euros de capital privat, que els hi permetrà validar els estudis contra el Sarcoma d'Ewing, la seva principal línia d’investigació. 

En aquesta entrevista Gisela Lorente, Chief Scientific Officer (CSO) del projecte, explica la necessitat de tenir un bon equip, les decisions estratègiques que ha pres a Aptadel Therapeutics, així com la importància d’estar motivat i creure en aquest. També revela que cal seguir endavant i aprendre de les decisions, encara que hagin estat errònies.

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.