Vés al contingut

"Escoltaràs molts "no" durant el trajecte, però has de creure en la teva idea"

Evan Floden CEO i cofundador de Seqera Labs

Evan Floden

CEO i cofundador de Seqera Labs

Doctor en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra i graduat en Biotecnologia per la Victoria University of Wellington de Nova Zelanda. Durant la seva carrera professional ha exercit de científic de desenvolupament, bioinformàtic i investigador del Centre de Regulació Genòmica (CRG).

Seqera Labs és una spinoff del Centre de Regulació Genòmica (CRG) creada el 2018 per Evan Floden i Paolo Di Tommaso. L’empresa té la missió de simplificar els processos d'anàlisi de dades al núvol mitjançant un programari que permet al sector farmacèutic, genòmic i biotecnològic crear i desplegar aplicacions de dades col·laboratives en qualsevol entorn i de manera segura.

La companyia ha tingut un paper important durant la pandèmia. La seva plataforma d’anàlisi de dades Nextflow Tower ha permès detectar i seguir les noves variants de la COVID-19, fins a convertir-se en un dels actius més importants de l’empresa.

Al mes de novembre de 2022, l’empresa va tancar una ronda de finançament de 22 milions d’euros per continuar desenvolupant la seva plataforma. Amb aquesta operació, l’empresa es va convertir en la cinquena startup en salut de Catalunya en aixecar més finançament en el 2022.  

En aquesta entrevista Evan Floden, CEO i cofundador de Sequera Labs ens explica com li va arribar l’oportunitat d’emprendre i perquè va decidir fundar l’empresa. A més, també comparteix en què es fixa a l’hora de contractar gent nova.

Startup Generation CAT - Evan Floden de Seqera Lab
https://www.youtube.com/watch?v=EC4Q6MV_uC4
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.