Vés al contingut

“Inverteix més en advocats i menys en mobiliari”

Ignasi Belda

CEO a MiWEndo Solutions

És informàtic, doctor en intel·ligència artificial aplicada al descobriment de fàrmacs i doctor en dret i fiscalitat. Ha fundat o cofinançat 6 startups en salut nacionals i internacionals i, durant dos anys, va ocupar la direcció general del Parc Científic de Barcelona (PCB). Actualment és CEO de MiWEndo Solutions.

MiWEndo Solutions és una spinoff de la UPF, la UPC, ICREA i l’Hospital Clínic de Barcelona, que es va fundar l’any 2013 per automatitzar la detecció precoç del càncer colorectal mitjançant un dispositiu electromagnètic que diferencia els teixits malignes dels benignes.

L’spinoff, que acaba d’aconseguir 900.000 euros de la Unió Europea per començar els assajos en fase clínica, ha patentat el seu dispositiu a Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Estats Units i Japó.

En aquesta entrevista, Ignasi Belda, CEO de Miwendo Solutions explica la seva experiència com a emprenedor en sèrie després d’haver fundat 6 startups en salut, les dificultats que s’hi ha trobat al llarg de la seva trajectòria professional i els consells que donaria als emprenedors i emprenedores que volguessin liderar un projecte empresarial en aquest sector. 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.