Esteu aquí

BIOSPAIN Barcelona 2023

BIOSPAIN és un dels esdeveniments biotecnològics d'Europa més importants i un dels més grans del món, tant pel nombre de reunions one-to-one com per la quantitat d'empreses participants. El 34% dels delegats que hi assisteixen venen de fora d'Espanya. 

Per primera vegada en 20 anys, BIOSPAIN torna a Barcelona, el principal clúster biotecnològic d'Espanya i una de les ciutats més dinàmiques del món.

L'última edició presencial va tenir lloc el setembre de 2021 a Navarra i va aplegar més de 900 assistents de 30 països i es van tancar més de 2.000 reunions one to one.

Més informació sobre BIOSPAIN 2023

Biospain 2023

BIOSPAIN, un dels congressos líders a Europa, reuneix més 1.500 professionals de 30 països, 850 entitats innovadores, 200 expositors i més de 50 inversors de l'àmbit de  la salut, agroalimentació sostenible i solucions contra el canvi climàtic. El principal objectiu de BIOSPAIN - constituït sobre diverses jornades i que té lloc cada dos anys - és impulsar la innovació, la inversió, la col·laboració i noves oportunitats de negoci. La fira està organitzada per ASEBIO i compta amb el suport del Comitè Amfitrió format Biocat, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.

Presentació de BIOSPAIN 2023

El dia 17 de gener del 2023 va tenir lloc la presentació oficial de BIOSPAIN 2023, organitzada per AseBio i Biocat. L'esdeveniment va ser el tret de sortida a un congrés que preveu reunir a Barcelona entre el 26 i el 28 de setembre del 2023 els principals actors del sector biotecnològic de tot el món.

Durant la jornada, es va explicar per què BIOSPAIN 2023 se celebrarà a Barcelona i l'interès que suposa per al creixement econòmic i social del país i del propi territori. També es va detallar el que podrem trobar aquest any i per què és un esdeveniment de referència i més encara en un context de crisi i incertesa com el que vivim ara, en què la biotecnologia té molt a dir.

Descomptes per a empreses de la BioRegió de Catalunya

Les empreses de la BioRegió de Catalunya poden gaudir de la mateixa tarifa reduïda que les empreses sòcies d'ASEBIO. L'early bird estarà actiu fins el 30 de març de 2023 amb una reducció de 200 euros sobre el preu de l'entrada oficial. Les entitats acadèmiques i de tech transfer també es poden beneficiar d’una tarifa especial (no acumulable a altres descomptes).

Més informació

 

BIOSPAIN 2021 en xifres

  • 200 expositors
  • Més de 700 empreses i institucions
  • Més de 1.500 delegats
  • 30 països representats