Esteu aquí

The Investment Readiness Series

Augmentar el flux de projectes llestos per ser invertits a la BioRegió: aquest és l'objectiu principal de The Investment Readiness Series, una nova iniciativa de Biocat. A més, Biocat vol afegir valor als projectes de recerca a través de mentoria individual, facilitar la recerca de projectes per part de venture capital, inversors corporatius i venture builders (els nostres partners) concentrant la recerca de primer nivell i establir una relació a llarg termini amb les TTOs, maximitzant l'impacte del seu treball a nivell d'ecosistema.

Com funciona?

The Investment Readiness Series consta de dues convocatòries temàtiques per any, en què Biocat oferirà mentoria als millors projectes de recerca de la BioRegió. Els participants tindran l'oportunitat de presentar el seu projecte als principals partners i reunir-los en trobades privades que busquen excel·lents projectes en ciències de la vida per a participar en el seu desenvolupament.

Els partners actuaran com a un comitè d'avaluació pivotant, depenent del tema que es posi en marxa a cada convocatòria, amb l'oportunitat de revisar els millors projectes del nostre ecosistema i seleccionar els que volen conèixer amb més profunditat.

The Investment Readiness Series està pensada per a investigadors d'entitats de recerca que estiguin disposats a impulsar el seu projecte d'acord amb la indústria i les necessitats del mercat.

Biocat està buscant projectes d'investigació en salut en early stage en el procés de valorització que s'estableix a la BioRegió de Catalunya i estarà preparat per ser transferit o invertit en un any. Es permet més d'un projecte per institució o investigador principal.

 

El procés

The Investment Readiness Series consisteix en el següents següents passos:

  1. Convocatòria d'un tema específic obert a tota la comunitat científica de la BioRegió.
  2. Els principals projectes amb el potencial més gran d'inversió s'envien als partners.
  3. Els partners seleccionen diversos projectes que es presentaran a The Investment Readiness Series.
  4. Assessorament individualitzat i avaluació prèvia a la reunió.
  5. Project pitch, discussió, creació de xarxes i oportunitats de partnering en el futur.

L'esdeveniment final es durà a terme durant dos dies diferents.

 

Primera edició: Barcelona

La primera edició de 'The Investment Readiness Series' té lloc en dos dies diferents, el 6 i el 8 de novembre de 2018. El registre per participar en aquesta convocatòria ja està tancat, però pots inscriure't a la segona edició que tindrà lloc a Londres.

Consulta en aquest enllaç el programa i tota la informació sobre aquesta edició. 

La jornada està organitzada per Biocat amb la col·laboració de Barcelona Tech city, Payment Innovation Hub, Xarxa de Referència en Biotecnologia (XRB), ACCIÓ i Johnson & Johnson, i compta amb el suport d'Obra Social la Caixa.

Si us plau, per més informació contacta amb Núria Martí, Directora d'Innovació a Biocat (nmarti@biocat.cat o +34 93 310 33 30).

Segona edició: TIRS in the City (Londres) 

L'objectiu de 'The Investment Readiness Series in the City' és facilitar l’accés de les empreses de la BioRegió de Catalunya als inversors de l’ecosistema de Londres, Cambridge i Oxford.

Un grup d’inversors britànics seleccionats per MedCity, One Nucleus i ACCIÓ, i entre els quals figuren fons de capital risc com ara AstraZeneca, Seroba Life Sciences, IP Group o Arix Bioscience, seleccionaran de sis a vuit empreses catalanes del seu interès. The Investment Readiness Series in the City està enfocat a companyies que busquin ronda de finançament de serie A. Les companyies escollides podran presentar el seu projecte davant d’aquests inversors i participar en una sessió de networking organitzada per Boost4Health

El programa està organitzat per Biocat i ACCIÓ amb la col·laboració de Newable, MedCity i Nucleus i el suport del programa europeu Boost4Health.

Les companyies que ho desitgin podran participar amb preu reduït l’endemà, 13 de desembre a la convenció Genesis que té lloc a Londres, i que combina espai expositiu i conferències amb reunions de partnering.

Borsa de viatge Boost4Health

Les companyies seleccionades podran gaudir d’una borsa de viatge de 500 euros mitjançant el projecte europeu Boost4Health, sempre i quan compleixin les condicions del programa (tenir menys de 250 empleats i menys de 50 milions d’euros de facturació, no excedir els ajuts de minimis d’ajuts publiques i assistir a la sessió de networking de Boost4Health i/o a Genesis). 

Per sol·licitar la borsa de viatge, visita el web de Boost4Health i inscriu-te com a pime. Un cop registrat, podràs sol·licitar un voucher de viatge. 

Presentació de propostes

La presentació de propostes per a la primera convocatòria de 'The Investment Readiness Series in the City' es pot fer via web fins al 26 d’octubre a través d'aquest formulari a la plataforma Xing.

Consulta en aquest convocatòria tota la informació sobre els criteris de selecció, els beneficis de participar en aquesta missió i com presentar la teva candidatura

 

                                                                                              Registra't CRAASH Barcelona

 

Organitzat per:

 

 

 
Patrocinadors programa:

     

Patrocinadors espai:

 

  
     
Amb el suport de:

                          

                                                                                                     *Amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE