Esteu aquí

The Investment Readiness Series

Augmentar el flux de projectes llestos per ser invertits a la BioRegió: aquest és l'objectiu principal de The Investment Readiness Series, una nova iniciativa de Biocat. A més, Biocat vol afegir valor als projectes de recerca a través de mentoria individual, facilitar la recerca de projectes per part de venture capital, inversors corporatius i venture builders (els nostres partners) concentrant la recerca de primer nivell i establir una relació a llarg termini amb les TTOs, maximitzant l'impacte del seu treball a nivell d'ecosistema.

Com funciona?

The Investment Readiness Series consta de dues convocatòries temàtiques per any, en què Biocat oferirà mentoria als millors projectes de recerca de la BioRegió. Els participants tindran l'oportunitat de presentar el seu projecte als principals partners i reunir-los en trobades privades que busquen excel·lents projectes en ciències de la vida per a participar en el seu desenvolupament.

Els partners actuaran com a un comitè d'avaluació pivotant, depenent del tema que es posi en marxa a cada convocatòria, amb l'oportunitat de revisar els millors projectes del nostre ecosistema i seleccionar els que volen conèixer amb més profunditat.

 

The Investment Readiness Series està pensada per a investigadors d'entitats de recerca que estiguin disposats a impulsar el seu projecte d'acord amb la indústria i les necessitats del mercat.

Biocat està buscant projectes d'investigació en salut en early stage en el procés de valorització que s'estableix a la BioRegió de Catalunya i estarà preparat per ser transferit o invertit en un any. Es permet més d'un projecte per institució o investigador principal.

 

El procès

The Investment Readiness Series consisteix en el següents següents passos:

  1. Convocatòria d'un tema específic obert a tota la comunitat científica de la BioRegió.
  2. Els principals projectes amb el potencial més gran d'inversió s'envien als partners.
  3. Els partners seleccionen diversos projectes que es presentaran a The Investment Readiness Series.
  4. Assessorament individualitzat i avaluació prèvia a la reunió.
  5. Project pitch, discussió, creació de xarxes i oportunitats de partnering en el futur.

L'esdeveniment final es durà a terme durant dos dies diferents.

 

El programa: 6 i 8 de novembre, 2018

  Horari

  Activitat

  9:30 h

  10-min presentació + 20 min debat

  x 3 projectes

  11:00 h

  Pausa café

  11:30 h

  10-min presentació + 20 min debat

  x 3 projectes

  1:00 h

  DINAR

  2:00 h

  Reunió one-to-one amb els partners, 30 min/cadascú

  5:00 h 

  Final del dia

 

Els participants es reuniran amb al voltant de deu socis diferents cada dia. Les oficines de transferència de tecnologia del projecte i els col·laboradors del projecte també han de registrar-se per assistir a les reunions.

 

Registre

La primera edició de The Investment Readiness Series ja està OBERTA. Biocat està buscant projectes d'excel·lència centrats específicament en estratègies i/o compostos terapèutics altament innovadors.

Per presentar un projecte, omple aquest formulari (amb informació no confidencial) i envia'l juntament amb eregistre abans del 21 de juliol

 

  • Quan? 6 i 8 de novembre, 2018 - 9:30 h
  • On? Barcelona Tech City - Plaça de Pau Vila 1, Barcelona (MAP)
  • Preu? Gratuïta, cal registre previ
  • Idioma? Català, castellà o anglès
  • Data límit d'inscripció: 21 de juliol

Registra't CRAASH Barcelona

 

Si us plau, contacta amb Núria Martí (nmarti@biocat.cat) o +34 93 310 33 30.

 


 

Organitzat per

 

 

Col·laboradors

 

   

 

 

Amb el suport de