Esteu aquí

Claus per Emprendre en Bio i Tecnologies Mèdiques

Fas recerca biomèdica  i t’agradaria fundar la teva empresa? Ets enginyer i creus que les tecnologies mèdiques i el digital health son el futur de la innovació en salut? Vols conèixer sortides professionals en salut alternatives? I emprenedors que ja han llançat les seves pròpies empreses? Mostrar l’experiència d’emprenedors d’èxit en l’àmbit salut ajuda a donar visibilitat a rols que serveixin de model a altres investigadors del sector, afavorint la seva opció per l’emprenedoria i, per tant la transferència tecnològica. 

Dins de la iniciativa Moebio, Biocat  organitza els cursos ‘Claus per Bioemprendre’ i ‘Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques', dues càpsules formatives que apropen estudiants, enginyers i investigadors a la realitat dels emprenedors en salut de Catalunya.

Claus per Bioemprendre 

El Curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria ‘Claus per Bioemprendre’ s’adreça a estudiants i llicenciats en ciències de la vida (biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors.

Consta de tres sessions de tres hores cadascuna, on es mostra el paper de l’emprenedoria en el desenvolupament de la biotecnologia; les primeres passes per bioemprendre, des de la idea fins a les primeres ronda de finançament; i les fases i partners que conformen el cicle de vida d’una empresa biotecnològica. El curs compta amb la col·laboració de l'Associació de Biotecnòlegs de Catalunya i CataloniaBio & HealthTech i el suport de la Fundació Dr. Antoni Esteve.

La desena edició de Claus per Bioemprendre tindrà lloc al novembre del 2020. Properament es donaran a conèixer les dates i el programa.

> CONSULTA LA WEB CLAUS PER BIOEMPRENDRE

 

Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques

El curs ‘Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques’, està dirigida a enginyers, investigadors i estudiants de l’àmbit de la salut.  

Consta de quatre sessions, on reconeguts emprenedors i inversors al capdavant de companyies catalanes i internacionals, donen a conèixer les seves experiències personals. Es tractaran temes com quines errades son més freqüents i les best practices a seguir per tenir més oportunitats d’èxit en l’aventura de llançar-se a emprendre un projecte tecmed. El curs està co-organitzat amb IQS Tech Factory i compta amb la col·laboració de l'Associació de Biotecnòlegs de CatalunyaCataloniaBio & HealthTech, i el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i la Fundació Dr. Antoni Esteve.

 

> CONSULTA LA PRESENTACIÓ DEL CLAUS PER EMPRENDRE EN TECNOLOGIES MÈDIQUES

 


Amb el suport de: