Esteu aquí

Formació i Talent

Biocat promou accions formatives i de desenvolupament de talent dirigides a impulsar l’aflorament de projectes d’emprenedoria d’universitats i d’hospitals, la creació de noves empreses i la formació de gestors per dotar el sistema de professionals qualificats en l’àmbit de la salut i les ciències de la vida.

Formacio i talent

Moebio, amb el seu programa insígnia d·HEALTH Barcelona, és una iniciativa disruptiva que aplega diversos programes formatius per promoure l'emprenedoria i l'encreuament de la tecnologia, les biociències, la salut i la gestió empresarial. 

El Curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria “Claus per Bioemprendre” acosta a estudiants i investigadors l’experiència personal dels principals bioemprenedors de Catalunya. Al llarg de tres sessions de tres hores cadascuna, es mostra el paper de l’emprenedoria en el desenvolupament de la biotecnologia; les primeres passes per bioemprendre, des de la idea fins a les primeres ronda de finançament; i les fases i partners que conformen el cicle de vida d’una empresa biotecnològica.