Vés al contingut

Agafeu l’agenda que aquest primer semestre de 2024 arriba carregat de cites imprescindibles per al sector life sciences. El primer trimestre de 2024, repeteixen MWC i 4YFN 2024 -enguany amb una aposta clara pel digital health- i BIO-EUROPE SPRING 2024, que torna a Barcelona per quarta vegada des de 2010. Al juny, és el torn de RESI Europe 2024, que aterra per primera vegada a Europa i ha triat la capital catalana per a celebrar el seu primer congrés.

En paral·lel, multitud d’activitats sectorials impulsades pels agents locals però de caràcter internacional (l’Informe de la BioRegió de Catalunya 2023, la Barcelona Health Innovation Week, el Biotech CEO summit, SLAS Europe 2024 Conference, entre d’altres) sumaran també cites imprescindibles.
 

4YFN 2024: 10 anys impulsant startups des de Barcelona 

El 4YFN, en el marc del Mobile World Congress Barcelona, arriba a la seva desena edició amb una aposta clara pel digital health. L’esdeveniment tornarà a situar l’ecosistema emprenedor de Barcelona i Catalunya al món del 26 al 29 de febrer de 2024. Durant els quatre dies, es donaran  a conèixer les startups més punteres en àrees estratègiques com: connectivitat, salut digital, fintech, blockchain, intel·ligència artificial, IoT, etc.).  També tindran lloc conferències, debats, taules rodones, panells amb líders d'opinió i startups i activitats de networking. Una cita imprescindible per connectar amb la comunitat inversora i emprenedora de tot el món.

Enguany, per primera vegada, els diferents agents que conformen l'ecosistema d'innovació de la salut a Catalunya participaran conjuntament amb un pavelló. Biocat, juntament amb TIC Salut Social, i en col·laboració amb ACCIÓ, l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS), La Unió Catalana d’Hospitals, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i l’Associació Catalana d’Enitats de Salut (ACES), lideraran el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion. El pavelló acollirà 12 startups en l'àmbit de les ciències de la vida que donaran a conèixer les seves solucions i serveis innovadors.


BIO-Europe Spring 2024: quarta vegada a Barcelona des de 2010

Barcelona acollirà la propera edició de BIO-Europe Spring, l'edició de primavera del congrés de partnering més important que es fa a Europa de la indústria biotecnològica i farmacèutica. Impulsat per Biocat, amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, l’esdeveniment se celebrarà del 18 al 20 de març del 2024 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). La BioRegió de Catalunya comptarà amb un espai propi al centre de l'espai expositiu.

A banda d'un ampli programa de conferències especialitzat, també hi haurà recepcions de networking en espais singulars de la ciutat. Les reunions de partnering presencials tindran lloc durant la conferència celebrada a Barcelona, del 18 al 20 de març, mentre que el 26 i 27 de març se celebraran reunions de partnering en format online. Si ets una organització de la BioRegió de Catalunya, disposes d’un 17% de descompte utilitzant el codi VIP BES24BIOCAT17 per accedir a les diferents tipologies d'entrades. 
 

RESI Europe 2024: primera vegada a Europa i tria Barcelona per a celebrar el seu primer congrés

El congrés internacional Redefining Early Stage Investments (RESI), organitzat per Life Science Nation (LSN), tindrà lloc a Barcelona entre el 17 i 19 de juny de 2024 amb objectiu de connectar startups early stage amb inversors per establir aliances estratègiques. És la primera vegada que aquesta conferència, que se celebra als Estats Units, aterra a Europa i, Barcelona, ha estat la ciutat escollida per celebrar la seva primera edició gràcies a Biocat amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona. 

L’esdeveniment tindrà una durada de tres dies: el primer dia, el 17 de juny, serà en format presencial amb l’objectiu de fer reunions de partnering entre startups i inversors. Els assistents també podrà assistir a conferències i workshops amb ponents del sector. Els dos darrers, el 18 i 19 de juny, el format serà virtual. Les organitzacions de la BioRegió de Catalunya podran gaudir d'un 10% de descompte en les tarifes de registre.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.