Vés al contingut

"Per tenir èxit és important entendre els punts de vista dels altres"

Josep Cardona

Josep Cardona

CEO d’Onalabs

Farmacèutic i MBA. Expert en desenvolupament de negoci, innovació i estratègia en el sector salut. Va decidir deixar la direcció en empreses farmacèutiques per poder innovar des d’una startup.

Onalabs va ser fundada a Barcelona al 2016 per Elisabet del Valle i Xavi Muñoz, COO i consultor científic de la companyia, respectivament. Més tard es va incorporar Josep Cardona com a CEO i responsable dels equips de bioingenieria i gestió.

La companyia està immersa en el desenvolupament de tres dispositius digitals pel control en remot dels malalts crònics complexos hospitalitzats en domicili, els esportistes i els pacients diabètics. Per accelerar el seu desenvolupament i comercialització, l'empresa ha posat en marxa tres diferents vies d'inversió privades: Onalabs Investment, el vehicle d'inversió que ha creat l’startup, inversors directes i la plataforma internacional de crowdfunding Crowdcube per aconseguir arribar a la xifra de 1,2 milions d'euros de finançament.

En la següent video-entrevista, Josep Cardona comparteix les competències per emprendre, alguns consells per arribar a l’èxit i desvetlla les fites que s’ha proposat assolir Onalabs a curt termini.

Startup Generation CAT - Josep Cardona, Onalabs
https://www.youtube.com/watch?v=NAYbt3KCGLM
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.