Esteu aquí

Acceleració i Innovació

L’impuls i el foment de l’emprenedoria, el suport a la creació d’empreses, l’acompanyament als emprenedors i la col·laboració amb programes de valor afegit que ajuden a convertir projectes en empreses de base tecnològica és una de les principals àrees d’actuació de Biocat. 

L’objectiu d’aquesta línia de treball és contribuir a l’aflorament de noves start-up en els camps de la biotecnologia, les tecnologies mèdiques i el digital health, així com l’acceleració de projectes ja existents, mitjançant una sèrie de serveis d’incubació, formació, mentoring, networking i accés a finançament.

 

Emprenedoria distribuidora 2

Biocat ofereix mentoria als millors projectes de recerca de la BioRegió i reunir-los en trobades privades amb inversors.

L'Open Innovation Forum és un Programa d'Innovació Oberta que permet les empreses llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca

Biocat està buscant projectes de recerca early-stage en desenvolupament de teràpies que estiguin establerts a la BioRegió de Catalunya, per tal d’accelerar-los en el procés de drug discovery.

Trobada en què es posen en contacte científics i grups de recerca amb professionals empresarials amb l’objectiu de formar equip per crear start-ups en l’àmbit de les ciències de la vida. 

Es tracta del punt de trobada entre empreses amb projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.

Des de fa uns anys, Biocat és present a les principals fires del sector, com la BIO i la BES, coordinant les delegacions catalanes que en formen part.