Esteu aquí

Startup generation

Pol Solà-Santos

Cofundador de Vincer.ai

Màster en enginyeria Biomèdica per la Universitat de Barcelona, ha sigut durant més de 6 anys analista bioinformàtic al CREB UPC. El 2020 decideix fundar Vincer.ai juntament amb Alexandre Perera-Lluna.

"El 95% de totes les teves pors són falses"

20.04.2023

Vincer.ai és una spinoff de digital health del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica de la UPC (CREB UPC) que ha desenvolupat una plataforma d’auditoria basada en algoritmes que ajuden a certificar la qualitat dels productes sanitaris que utilitzen la intel·ligència artificial. L’objectiu d’aquesta plataforma és quantificar els riscos que puguin sorgir i garantir la solidesa i la fiabilitat dels sistemes que inclouen intel·ligència artificial.

Pol Solà-Santos, cofundador de Vincer.ai, va participar el 2021 a la quarta edició de CRAASH Barcelona, el programa d’acceleració de Biocat i al Caixa Impulse Validate de la “Fundació la Caixa”.

En aquesta entrevista ens explica com va començar i perquè va decidir emprendre, la importància de crear un bon equip i que tots estiguin involucrats en el projecte i quines han estat les decisions més importants que han pres.