Vés al contingut

L’Open Innovation Forum és el programa que, mitjançant una plataforma de matchmaking, posa en contacte les empreses que plantegen reptes amb grups de recerca de la BioRegió. Els objectius són: cercar millores del producte/servei i dels processos de desenvolupament, oferir nous productes, millorar-ne la qualitat, donar suport amb la validació o el prototipatge i explorar nous àmbits d’interès. 

A l’edició del 2022, 15 empreses i 40 solucionadors hi van participar. Es van dur a terme 57 reunions per intentar oferir una solució als 31 reptes plantejats, tots centrats en l’àmbit de la Salut i Ciències de la Vida, Alimentació, Química, Energia i Recursos, Sistemes Industrials i Mobilitat.

0

empreses participants amb reptes d'innovació

0

entitats que han aportat solucions ad-hoc

0

reptes publicats

Aquesta iniciativa va estar impulsada per Biocat, la Fundació Bosch i Gimpera, el Parc d'Investigació de la UAB, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la UPF Ventures i el CIT-UPC. També hi col·laboren la Unió Europea i els Fons Europeu de Desenvolupament Regional, i ajuden a identificar empreses i reptes l’ICMAB (CSIC), l’Institut de Recerca en Biomedicina (IRB), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Girona, la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Rovira i Virgili (Fundació URV), el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), la Xarxa d’Innovació Alimentària, i la XRES4S.

Descripció del funcionament del programa Open Innovation Forum
https://www.youtube.com/watch?v=OyCvWhC7hqM
Explicació del funcionament de l’Open Innovation Forum.
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.