Vés al contingut

El web de Biocat, que s’edita en català, castellà i anglès, va rebre el 2022 més de 210.000 visites. Es van publicar 76 notícies, entrevistes i reportatges, destacant sobretot continguts propis o relacionats amb els programes de Biocat. Les seccions més visitades han estat la borsa de treball, el blog i les notícies.

El 2022 es van arribar a més d’12.900 subscriptors a les comunicacions electròniques en tres idiomes sobre activitats d’interès per al sector. La mitjana open rate va ser del 28%, un 29% més respecte al 2021.

Subscriu-te al nostre recull de premsa diari i estigues al dia

Impactes web i xarxes socials 2022

Referent per a tots els públics

Biocat fa un ús actiu de les xarxes socials per tal de difondre les activitats pròpies i del sector, així com les principals notícies relacionades amb l’ecosistema de les ciències de la vida i de la salut. Al final del 2022, el total de les xarxes socials de Biocat comptaven amb més de 48.000 seguidors i els continguts publicats han generat una mitjana d’engagement positiva respecte el 2021.

La xarxa social amb més seguidors (26.244 usuaris, 3.675 més respecte al 2021) i que ha tingut un creixement més destacat és LinkedIn. Un canal molt actiu tant pel que fa a impressions com pel que fa a interacción amb els seguidors i visitants. Twitter compta amb 21.800 seguidors a finals del 2022, repartits entre els comptes de Biocat en català, castellà i anglès.

Pel que fa al ressò en mitjans de comunicació, Biocat i les seves activitats van obtenir 46 impactes en premsa escrita, més de 250 en mitjans digitals i 5 aparicions en ràdio i televisió.

impactes cat

Font de coneixement

Biocat s’ha consolidat com una font de referència de dades del sector i atén al llarg de l’any nombroses peticions d’informació per part d’altres entitats i mitjans de comunicació. L’actualització interna i permanent d’aquestes dades ha permès continuar ampliant el directori de les empreses del sector al portal Catalan Life Sciences i recopilar la informació necessària per elaborar l’Informe Biocat.

La consolidació d’una àrea de Política Científica i Internacionalització ha permès impulsar una feina de prospectiva de tendències globals i reptes per a la BioRegió, i revisió de l’estratègia de Biocat per donar-ne resposta. La pandèmia ha posat en relleu la necessitat de ser actius en les estratègies per a una Europa Verda, Digital, Sobirana tecnològicament, més preparada, resilient i que prioritzi la salut de la població. En aquest àmbit, Biocat ha treballat per alinear la seva activitat a aquests reptes per al sector.

Imatge
Indicadors directori i informe 2022
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.