Vés al contingut

Forum Healthcare de Barcelona

El Forum Healthcare de Barcelona, coorganitzat per Biocat, el Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa-Ajuntament de Barcelona y ESADE-BAN,  va tornar a ser punt de trobada de l’ecosistema emprenedor i gestores de capital risc de salut de Catalunya. 

En aquesta 31a edició, que va tenir lloc durant el mes d’octubre, 7 startups i spinoffs catalanes -Amalfi, Anais Medical, Dryox Health, Nimble Diagnostics, Point Pressure, Tailor Surgery i Pharmacelera- i Nanodecal van ser les escollides per presentar els seus projectes.

Portada 31è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona
https://www.youtube.com/watch?v=1S13zimF--0&ab_channel=COMBarcelona

Tech Spirit Barcelona

A finals de novembre, en el marc del Tech Spirit Barcelona, esdeveniment de referència de la comunitat emprenedora i tecnològica de Barcelona, Biocat va organitzar la sessió “Hidden tips for success in healthcare” durant la que una selecció de CEO’s d’startups que estan contribuint a l'escalada de l’ecosistema de ciències de la vida i la salut de Barcelona, van compartir visions i perspectives sobre punts d’inflexió empresarials, el binomi èxit – fracàs, els moments clau en les trajectòries professionals, l’estratègia i els objectius empresarials així “confessions” interessants que havien marcat les respectives experiències personals, entre d’altres. 

Imatge Tech SpiritPonents de la a sessió “Hidden tips for success in healthcare” organitzada per Biocat

Fast track programme to Barcelona-Catalonia life science hub

Abans d’acabar l’any, va tenir lloc la primera edició del “Fast track programme to Barcelona-Catalonia life science hub” organitzat per Catalonia Trade & Investment’s office in London i amb el suport i la participació de Biocat. 

Aquest programa dona suport a companyies del sector de les ciències de la vida i la salut interessades en establir-se a Catalunya. Un total de deu empreses del sector establertes al Regne Unit i a Irlanda van presentar els seus projectes davant d’un panell d’experts per poder identificar oportunitats d’expansió i col·laboració a la BioRegió.

Més activitats
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.