Esteu aquí

Here comes your lead. Collaborative and risk-sharing models for drug discovery

Biocat està buscant projectes de recerca early-stage en desenvolupament de teràpies que estiguin establerts a la BioRegió de Catalunya, per tal d’accelerar-los en el procés de drug discovery.

Biocat posa en contacte aquests projectes amb plataformes, CROs i big pharma nacionals i internacionals (els partners) per a establir un model de col·laboració en recerca, on es comparteixen riscos i beneficis. D’aquesta manera, Biocat contribueix a augmentar el flux de molècules terapèutiques en fases avançades a la BioRegió de Catalunya.

Here comes your lead. Collaborative and risk-sharing models for drug discovery

Qui pot participar a ‘Here comes your lead’?

Biocat està buscant projectes d’excel·lència en teràpies que es trobin en fases primerenques del procés de drug discovery (e.g. amb noves dianes o nous hits identificats), i que estiguin interessats a portar aquestes teràpies a les següents etapes: validació de la diana, hit to lead o lead optimization.

Com funciona ‘Here comes your lead’?

Biocat recull els projectes, amb informació no confidencial, i facilita el contacte amb el partners (plataformes, CROs i big pharma nacionals i internacionals), que revisaran les propostes i escolliran les que millor encaixen amb les seves necessitats i interessos per tal de fer una reunió privada. Els projectes també podran escollir el seu partner en aquest viatge. Així, ambdós seleccionen aquells als que volen conèixer amb més profunditat.

El procés

'Here comes your lead' consisteix en els següents passos:


Última edició:

Here comes your lead 2019

26 d’abril, 2019 | Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) - Sala Marie Curie

Consulta en aquest enlla tota la informació sobre aquesta edició.  

 


Amb el suport de: